Alergătorii Love Bihor

 

Marius Szabo Asociatia Love Bihor

1.8833333333333% Complete
113 RON
Sumă strânsă
6,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ei sunt Razvan, Petru, Marius, Bianca, Edu şi Csabi, fiecare cu pasiunile şi preocupările lor, îi leagă însă dorinţa de a face un bine pentru alţii, ei se implică constant în activităţile asociaţiei Love Bihor, împărtăşind din cunoştinţele lor copiilor participanţi. Sunt voluntari de bază şi au ales ca pe data de 16 septembrie 2018 să alerge la Semimaratonul Internaţional Oradea City Running Day pentru a susţine Taberele Love Bihor! Ei cred în beneficiul taberelor Love Bihor deoarece au avut ocazia să vadă şi să simtă ce se întâmplă în cele 5 zile în care încercăm să le oferim copiilor o altă latură a lumii. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației Love Bihor este de a oferi șanse egale pentru toții copiii și tinerii, astfel aceștia să devină adulții de care societatea are nevoie.

Scopul taberelor este de a oferi ocazia copiilor proveniți din familii defavorizate șă participe la tabere astfel să poată avea experiența de învățare în cadrul ei, prin care să îşi dezvolte aptitudinile de viaţă socială, de lucru în echipă, comunicare şi creşterea stimei de sine.           

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza cea de-a 8-a editie a Semimaratonului International Oradea City Running Day care are loc pe 16 septembrie 2018. Semimaratonul International " Oradea City Running Day" 2017 doreste sa atraga cat  mai multi sportivi amatori pasionati si dornici de miscare  din tara si strainatate, fapt pentru care probele de alergare  au fost diversificate, pentru a

 

3 Donații

Anonymous

53 RON
Go, go Love Bihor!!
11 Sep 2018

Anonymous

50 RON
Good luck
05 Sep 2018

Anonymous

10 RON
Mult succes!
04 Sep 2018
Marius Szabo : Asociatia Love Bihor
Alergătorii Love Bihor